dilluns, 7 de setembre del 2009

IBM i la eugenesia. Alex Jones

Fins ara de l´Alex Jones, tant sols hem vist cosetes d´ell integrades en altres posts, pero ha arribat el moment que li dediquem un espai, l´Alex es un infowarrior, conductor d´un espai transmes en directe via radio i via internet amb gran exit de public dins d´una societat, l´americana, on abunden tot tipus de conspiranoics, m´agrada aquest terme, no l´empleo com quelcom pejoratiu. Si be es cert que l´Alex ven i publicita molt material, els productes que factura, com ara pelicules i documentals, son de gran qualitat i profunditat d´investigació, i a mes a mes, l´internet en va ple de tot el seu material per la cual cosa es de visionat gratuit, doncs el que compte es que la informació circuli. Així, a l´espera de fer un recull dels millors tracks traduits del programa, us vaig a penjar una part d´una serie de programes dedicades a la implicació de l´IBM en els plans eugenesics iluminati, així com de les "bones obres" que fan personatges com en Bill Gates. Reconec que m´agrada mes l´estil que imprimeix en els seus programes, en aquest post en teniu un sobre la pandemia de grip , totalment vigent, que l´estil de les seves pelicules/documentals, aqui teniu Terrorstorm, pero tots dos tipus d´intervencions son interesants. A mes a mes us deixo els enllaços de les seues dues pagines: Infowars i Prisonplanet.
Per cert inaugurem nou mail per tal que ens envieu tot allò que volgueu:
correuinsensats@hotmail.com

3 comentaris:

  1. Hei nen. Aquest home es una metralleta humana.
    Per cert; han despenjat la tercera part

    ResponElimina
  2. A mi em mola molt l´estil dels seus programes no fa mes que dona dades enseñar informes, donar links, si senyor es una metralleta, la tercera part esta be el que pasa es que de vegades, no gaires per ser gratuit, l´embed o el youtube fallen, podriem dir que al igual que es facil veure un video de futbol o de gats fent el tonto, no se per que pero aquest videos sembla que vagin mes lents i de vegades fallen pero torna-ho a intentar que segur que el podras veure, a mes a mes aquest tal Aaron Dykes es molt bo investigant. Estic preparant un recopilatoria que flipareu.

    ResponElimina
  3. Per cert al post hi ha un enllaç sobre la grip on hi ha penjat un programa d´ell dedicat al tema i si no l´has vist dona-li una ullada que es el mateix estil i t´enteraes de moltes coses.

    ResponElimina