dimecres, 16 de setembre del 2009

La grip i les vacunes


A veure cada cop trobo mes informació sobre la grip, aquí podeu veure el que ja hem penjat, així que per anar avançant, no m´enrollo gaire.
De primer gracies al blog d´en Rafapal, he descobert un blog molt interessant i de recent inauguració en que es parla molt extensament de virus i vacunes, amb especial emfasi, encara que sia per questions d´actualitat, de la grip A, doneu-li un cop d´ull, que tota informació sobre aquest tema es realment important.
Allà mateix he trobat un extracte d´una entrevista amb la Dra. Rauni Kilde, una doctora finesa que ens explicarà coses sobre la grip i la conspiració que l´envolta.



D´altra banda, us porto un documental realitzat l´any 1998 a Australia on s´exposen molts dubtes sobre els beneficis que ens aporten les vacunes, si us plau, mireu-lo, i sobretot, per l´amor de Deu, informeu-vos sobre les vacunes, de vegades nosaltres prenem decisions per persones que ja, o encara no ho poden fer, i podem marcar el reste de les seves vides. El documental es diu Vacunación, la verdad oculta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada