diumenge, 6 de setembre del 2009

David Wilcock


La realitat dels viatges per l´espai, hi ha qui creu que no ens ha estat explicada tal com es. Una d´aquestes persones es en David Wilcock, un orador amb certs tints de clarividencia i un bon investigador, amb una ment allunyada de prejudicis que tracta de respaldar les seves afirmacions amb dades científiques. Sincerament crec que no es el millor video, o la millor entrevista per tal de coneixer el personatge, ni tampoc es la primera en el temps, pero crec que parla de temes molt interesants com la realitat de l´arribada de l´home a la lluna, les bases lunars o marcianes compartides, o la forma d´arribar-hi mitjançant una tecnologia en mans d´una elit. Per tot això començarem a coneixer en David en aquesta entrevista improvitsada al saló privat d´un restaurant de Los Angeles, on el Projecte Camelot aborda en David a la tornada d´un viatge, però en breu us postejaré altres entrevistes i comferencies del paio.

7 comentaris:

  1. Homeee ja era hora de que penjesis algo. Hi ha correu en aquyesta pàgina? Voldría enviar-te un parell de links que he trobat que a lo millor t'interesen. Els he tobat tirant del fil de la companyia Monsanto,el tamiflú..etc.
    Espero que hagi anat bé el descans i ben retornat

    ResponElimina
  2. AAAAHHHH, Els amics de Monsanto i gilead, novartis o Sanofi, amb Roche per arreglarli la jubilació al Rumsfeld amb el Tamiflú, doncs mira tu una de dos de moment pots deixar els enllaços en un d´aquest comentaris i ara mateix crearé un mail per la pagina per que m´envieu coses.

    ResponElimina
  3. Per cert m´he pres un break de vacances, pero ja tinc un parell de posts ja escrits i encara no publicats per tal de no agobiar. Una abraçada mojoyoyo

    ResponElimina
  4. Llestos ja tinc un mail per la pagina: correuinsensats@hotmail.com

    ResponElimina
  5. Per cert Gerardus que t´ha semblat en Credo Mutwa, el del post anterior, no hem diras que no es tota una troballa?

    ResponElimina
  6. Home, sempre està molt bé coneixer algo d'historia d'Africa (del poble zulú, en aquest cas) de boca d'un africá i en una conversa tan llarga hi han troços de puta mare, lo del polvo amb la extraterrestre amb els pels del cony vermells i que no parpellava ja no em cola tant...
    Parla d'un tal Rhodes, que va ser enterrat a les muntanyes buides que menciona, i el vincula als iluminatti; aixó m'ho crec total, he buscat al element a la wiki y vaya perla, el colega!!
    Rhodesia es deia aixi per ell!...ara crec que es Zimbawe. Com dic a vegades: Quien teme a los reptilianos habiendo tanto primate hijoputa.
    Ara t'engego els enllaços

    ResponElimina
  7. Està clar que en tot aquest tipus d´histories hi ha elements mes creibles que d´altres, jo també he localitzat alguna cosa del tal Cecil Rhodes i es cert que el paio havia de menjar apart. Y pensar que decenes de tipus com ell son qui han mogut els fils durant bona part de la historia.
    Per cert, ara penjare un post d´en Rubianes per riure una mica i ja tinc llest el post de la segona part del Ultimate Warrior, no te´l perdis

    ResponElimina