dijous, 16 de juliol del 2009

Gary McKinnon


Ara vé una altre de les entrevistes del projecte Camelot, una feta en Gary McKinnon, un subjecte acusat d´intrusió a diferents ordinadors, tant de la Nasa, com del Johnson Space Center i d´altres. Va veure poques coses, importants pero poques abans de que l´enganxessin, pero en va tenir prou, i els americans tambe. Van començar una busqueda fins a donar amb l´intrus i tractar d´extraditar-lo amb ridicules excuses per la por que hagues vist més del que podia veure. I de fet va ser així, d´una banda va trobar una foto al Johnson Space Center que corrobora la historia que la Donna Hare explicava a la comferencia de premsa del Disclosure project l´any 2001 (que us torno a recomanar fervorosoment, podreu trobar el post amb aquest llarg enllaç), es a dir que l´edifici numero 8 d´aquest complex, es dedicava en gran part a esborrar elements no desitjats de les fotos de l´espai que havien de ser venudes a les universitats i diverses institucions, una foto que mostrava una mena de nau amb la terra de fons. D´altra banda un document d´excel amb el misterios encapçalament de Oficials no terrestres amb una llista de noms i rangs, es tot el que en Gary revela, tot i que no hi falta gent que creu que s´ha guardat un as a la maniga. Us coloco l´enllaç, tambe, d´una pagina web que es dedica a tractar de salvar en Gary de l´extradició, ja que tot i que el protagonista te prohibit per mesures cautelars aproparse a la xarxa, la comunitat s´hi ha volcat. El video l´he trobat al canal d´en VomitonRBX303


2 comentaris:

  1. Quin crack, foten-se la seva pinta mentres li pregunten... és igual que l'antic lendakari ibarretxe,jejeje!!!

    Ara en serio, és increible la fixació que tenen estaments com la Nasa o el JSC, en amagar proves d'avistaments i fenomens similars. No se que collons guanyan així.

    ResponElimina
  2. Si, si, el paio es un puto crack. A mes a mes les periodiques desclassificacions afirmen que hi ha coses clasificades, això simplement es una prova d´alguna cosa. Jo crec que es la por que tenen, es a dir, si la gent sabes que a fora hi ha una comunitat de la que ens tenen aillats i que nomes som una infima part d´aquesta comunitat, en un petit planeta, deixariem de pensar en nosaltres com blancs negres, musulmans o catolics, cosa que arruinaria el gran negoci de l´odi i les guerres.

    ResponElimina