diumenge, 17 de maig del 2009

OVNIS

Vinga, anem a per un d´ovnis, que no pot faltar en un blog com aquest.
Per parlar d´un tema com aquest, podriem anar als abundants documentals que circulen per la red, pero el problema d´aquests documentals, sota el meu punt de vista, es que de vegades, i a pesar que sembli que tractin el tema d´una forma seria, acaben per desacreditar-lo. El fenomen, es aquí, el que si es cert es que cap de nosaltres contem amb les proves suficients com per aseverar-lo, pero tampoc per desmentir-lo. Així que he seleccionat un documental del Disclosure project i un parell de conferéncies, una d´elles del mateix Disclosure project, i una altre del investigador mexicà Jaime Maussan, un tipus controvertit, podreu comprobar-ho vosaltres mateixos buscant una mica d´informació sobre ell.
D´altre banda el Disclosure project es una organització fundada pel doctor Steven M. Greer. Als enllaços teniu una mica d´informació sobre el projecte i el doctor, així com d´en Jaime Maussan, pero la resta es cosa vostra si us interesa el tema segur que sabreu informar-vos com correspon. I de tan en quant no oblideu mirar al cel, doncs conta la llegenda que varen popularitzar el rellotge per que no ens fes falta mirar als cels per orientar-nos, y qui sap?
Per els nostalgics, qui presenta el segon video, la conferencia de prensa del Disclosure project, es John Cypher, el Jefe Fletcher Daniels de Cançó triste de Hill Street

The Disclosure Project


Videos tu.tv


Conferencia de prensa del Disclosure Project



International U.F.O. Conference del 2006 Jaime Maussan y Santiago Garza



P.D.: Crec que el primer dels videos no està del tot correcte, pero no trobo cap altre versió penjada, així que de regal us penjo un altre del mateix estil i no menys interesant:

Safespace-Fastwalkers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada