dilluns, 13 de setembre del 2010

Smaug Comix: Actualització


ACTUALITZACIÓ 12.09.10

Basicament això es una altre actualització donat que sembla que l´amic Gerard ja té pagina web on podrà atendre les nostres peticions online.






Se que tinc moltes coses que contar, pero em pendré un moment de respir per explicaros que: l´amic Gerard trasllada la seva botiga de comics de la plaça del congres a la Ronda del Guinardo nº 245, prop de la L1 del metro, parada Maragall, un local mes ampli e il.luminat on podrá satisfer tots els vostres capricis en comics, figuretess i d´altres accesoris relacionats amb aquest mon, a mes la societat d´en Gerard i en Francesc ens permet gaudir d´un ampli, assortit i barat catàleg de llibres, distribuits en un espai a dues alçades. Botigues de comics n´hi ha moltes i mes a una ciutat com Barcelona, pero bona gent no n´hi ha tanta, aixi que si voleu al millor asesor de lectura de comics, no podeu dubtar, en Gerard anteposa sempre el servei al benefici.
Si alguna vegada heu volgut algun comic o gadget i la seva distribució la fa de dificil localització o objectes de l´altre banda de l´Atlantic, i les grans cases de comics us han espantat com a moscas colloneras amb arguments com: -Es que n´he de demanar 10 i no es venen, o excuses semblants, ES MENTIDA, apropeu-vos a la Ronda del Guinardo, i ho comprovareu. Molta sort Gerard!!!!!

P.D.: Aqui teniu el seu correu electronic per tot allò que volgueu: smaugcomix@yahoo.es


Ver mapa más grande

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada