divendres, 5 de juny del 2009

Música III


Ens aturarem una mica per escoltar uns minuts musicals, que ultimament anem a preu fet. De primer he triat una cançoneta de l´Elton John, si ja ho se, una mica cursi, no?, però us donaré una explicació:
La Diana de Gales, aquesta es l´explicació. A veure, tots tenim clar que la Diana no encaixava gaire a ca´ls Windsor, ella es referia sovint a si mateixa, com una euga que nomes te una misió, engendrar en William, en breu us ampliare aquest tema. La questió es que una criatura de llum com la princesa de Gales, rodejada d´una colla d´illuminati, no s´hi sentia comode, ells amb ella tampoc, i com tota criatura de llum, va intentar de rodejar-se d´altres criatures iguals que ella. Resultat: l´Elton John.




Aquesta cançó té un tros de frase:
I hope you don´t mind, i hope you don´t mind, that i put down in words, How wonderful life is while you´re in the world.

Espero que no et molesti, espero que no et molesti, que posi en paraules, lo maravillosa que es la vida mentre tu ets al mon.

Be, el seguent, us el podeu pendre com una excentricitat, en John Denver, potser per que era pilot, va morir a bord d´un avió experimental fet de fibra de vidre, o potser per que va neixer a Roswell:



Ara si, ara si que acabarem adalt de tot: el magne Lou Reed:



I per marxar amb una somriure, penjarem els minuts amb mes ritme del Llibre de la selva, uns minuts on el rei Louie tracta de convencer al Mowgli que li expliqui com fer foc, per tal d´esdevenir un home com ell, serà de debò que l´unic que ens diferencia dels monos es el foc?:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada